Te-ai săturat să muncești din greu, dar timpul și eforturile tale investite în muncă să nu se reflete și în veniturile pe care le câștigi? Sau, dimpotrivă, nu te-ai mai angajat niciodată și vrei din start un job bine plătit, care să te motiveze și să-ți asigure un start excelent în viața de adult? Indierent care este situația ta, noi îți recomandăm să te angajezi la un studio videochat prestigios care să te ajute să-ți îndeplinești toate obiectivele financiare și să-ți ofere un mediu de lucru proprice dezvoltării tale ca femeie de carieră.

De ce ar trebui să te angajezi ca model de videochat?

#1 Ca să câștigi exact atât cât muncești

Pentru multe companii din România, dar și din străinătate, valoarea unui angajat este chiar și de cinci sau zece ori mai mare decât salariul pe care acesta îl primește. Cu alte cuvinte, deși nimeni nu-ți spune că muncești pe comision dacă te angajezi de exemplu într-o multinațională să spunem, nu primești decât o mică parte din ceea ce generezi de fapt ca venituri. 

Studiourile de videochat pe de altă parte, sunt mult mai transparente. Cele orientate pe profit în special, sunt transparente cu modelele pe care le angajează și le oferă cea mai mare parte din veniturile pe care acestea le generează online, oferindu-le în schimb un mediu de lucru proprice dezvoltării lor și o echipă profesionistă care le susține la tot pasul. Astfel, veniturile un model nu sunt fixe, ci flexibile, și sunt direct proporționale cu volumul de muncă pe care îl prestează modelul respectiv.

#2 Ca să-ți faci programul exact așa cum îți dorești

Modelele de videochat își pot face un program flexibil, adaptat stilului lor de viață. Ele pot munci dimineața, la prânz, seara sau chiar noaptea, în funcție de cum preferă. Cu toate că există foarte multe meserii cu un program sensibil, niciuna dintre ele nu se compară cu cea de model de videochat deoarece, ca model, muncești când vrei tu și cât vrei tu.

Bineînțeles, ar fi bine să-ți stabilești un program în care să lucrezi aproximativ opt ore pe zi, cinci zile pe săptămână, pentru a genera venituri stabile. Dar asta nu înseamnă că nu-ți permiți să-ți iei liber de la muncă pentru a rezolva din când în când câte o problemă personală și chiar dacă alegi să muncești mai puțin, oricum vei câștiga mai mult decât în multe alte domenii de lucru deoarece slujba de model de videochat este foarte bine plătită.

#3 Ca să-ți îndeplinești toate visurile acum, nu peste zeci de ani

Îți doreși să-ți schimbi radical imaginea, să îți cumperi o mașină de lux sau să chiar să te muți la casa ta? Poți face toate aceste lucruri în aproximativ un an dacă te angajezi ca model de videochat la Studio One. 

Primul pas pentru a-ți îndeplini toate aceste visuri este să-ți prezinți toate aceste obiective atunci când participi la interviu. Apoi, împreună cu tine, echipa Studio One va construi un plan de acțiune care te va aduce din ce în ce mai aproape de îndeplinirea scopurilor tale. Astfel, nu va trebui să aștepți zeci de ani până să arăți cum îți dorești, să conduci mașina pe care o vrei sau să te muți la casa ta, ci chiar anul viitor pe vremea asta, vei putea privi în trecut și fi mândră tot ceea ce ai realizat.

#4 Ca să te autodepășești

Meseria de model de videochat te ajută să devii o persoană mai comunicativă, mai creativă și să-ți pierzi toate inhibițiile. Iar toate aceste lucruri îți sunt fi utile nu doar acum, pentru un astfel de job, ci și pe viitor, indiferent de domeniul în care alegi să profesezi mai departe.

Cu alte cuvinte, meseria de model de videochat este o meserie cu ajutorul căruia te poți dezvolta ca persoană și poți deveni ceea ce numesc profesioniștii în domeniul life coaching-ului: cea mai bună versiune a ta. Iar acest lucru, după noi, reprezintă în sine o motivație destul de puternică pentru a alege cariera de model, o carieră care te ajută să faci investiții prețioase în TINE!