De ce Studio One?

Pentru că suntem singurul studio de videochat care te pune pe tine pe primul loc.

Cu ce anume ne deosebim?

EVOLUȚIE. INDEPENDENȚĂ. INTEGRITATE. SATISFACȚIE. ECHILIBRU. CONFIDENȚIALITATE.

Studio One Academy

Află care sunt beneficiile colaborării tale cu Studio One în urma unei angajări pentru videochat
 • Flexibilitate

  Alături de noi, îți poți concepe propriul tău program de lucru la noul tău loc de munca în videochat, în funcție de disponibilitatea ta. Acum ești femeia independentă care nu mai depinde de nimeni în urmarea propriului drum. Vrei să faci videochat de acasă, ți-am pregătit un studio unde să te simți ca acasă.

 • Comision 65%

  Scopul nostru principal este să te creștem pe tine, să te aducem cât mai aproape de varianta ta ideală. Metodele prin care reușim acest lucru, constau în echipa noastră de specialiști, care te vor consilia în carieră, dar și mai important, te motivăm oferindu-ți comision de 65%!

 • Câștiguri

  Echipa Studio-One te ajută să câștigi peste 10 mii de euro pe lună ca model videochat! Răsfață-te cu orice cadou visezi. Acum îți permiți să ai, pe propriile tale puteri, orice te face fericită.

 • Confidențial și legal

  Oricât de frumos ar suna, este adevărat. Tot ceea ce se
  intâmplă în cadrul studioului nostru este complet confidențial și legal. Serverele din România sunt blocate, astfel nu trebuie să îți faci probleme că vei întâlni pe cineva cunoscut. Imaginea ta este în mâinile tale.

 • Training specializat 1 la 1

  In cadrul Studio One vei beneficia de atentia exclusiva a unuia dintre trainerii nostri, pe toata durata colaborarii noastre în acest studio de videochat din București. Ne vom asigura astfel ca veniturile tale vor creste rapid si sigur. Any model will become a Top Model.

 • Schimbare de look

  Lasă-te pe mâna specialiștilor noștri în domeniu. Beneficiază de schimbare de look din partea stiliștilor noștri cu experiență de mai bine de 10 ani în domeniul beauty, de cursuri în urma cărora vei învăța cum să te comporți în fața camerei și cum să vorbești cu clienții.

Studio One Academy

Află care sunt beneficiile colaborării tale cu Studio One în urma unei angajări pentru videochat

Completează formularul de mai jos