Contact
Studio videochat Cluj

Studio ONE - Angajari Videochat Cluj


Studio Videochat Cluj

Formular online


Completeaza formularul de mai jos si noi te vom contacta in cel mai scurt timp

Sunt de acord si imi exprim in mod expres, neechivoc, liber si informat consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal mentionat mai jos dupa cum urmeaza:
- Comunicarii in cadrul procesului de recrutare.
- Datele personale oferite vor fi prelucrate pe o perioada de 12 luni si numai in vederea procesului de recrutare.
DA, sunt de acordNU, nu sunt de acord

Daca ai intre 18 si 35 de ani si cauti un loc de munca stabil in cadrul unui studio de videochat din Cluj inseamna ca ai ajuns in locul potrivit. Studio ONE iti pune la dispozitie cel mai performant studio de videochat din Cluj si cea mai buna oferta de angajare videochat la momentul actual. Nu mai sta pe ganduri, aplica chiar acum!

Tu iti poti alege cum vrei sa muncesti. Daca esti studenta sau daca nu ai destul timp liber iti vom pune la dispozitie 3 ture din care iti poti alege cum vrei sa lucrezi. Poti alege de asemenea Part-Time sau Full-Time, in functie de nevoile tale.

Castiguri exceptionale cu un studio de videochat de cea mai buna calitate. Te vom ajuta sa iti schimbi atitudinea si vei fi mereu castigatore. Studio ONE inseamna dorinte implinite si castiguri pe masura. Asta este sansa ta de a avea succes si de a deveni independenta finaciar.

Open chat
Powered by