Citirea limbajului corporal al unui bărbat este o abilitate importantă pentru orice femeie care vrea să devină model de videochat. Dacă poți descifra indiciile subtile pe care ți le oferă poziția și expresia sa, vei înțelege mai bine ce gândește și ce vrea.

Și, știind aceste lucruri, de îndată ce vei deveni model de videochat, vei ști exact ce fel de spectacole de videochat să organizezi pentru a-i menține viu interesul.

Citirea limbajului corporal al unui bărbat: Flirtul

Momentul în care acorzi cea mai mare atenție limbajului corporal este atunci când flirtezi. Când flirtezi, încerci să afli dacă există un interes reciproc fără să vorbești despre asta. Adesea, singura modalitate de a-ți da seama dacă ar putea fi interesat de tine este prin intermediul limbajului corporal. Unele forme mai comune și mai banale de limbaj corporal includ:

 • Zâmbete. Dacă îți zâmbește, acesta este întotdeauna un semn bun.
 • Contact vizual. Când un bărbat este interesat de tine și de spectacolul pe care îl urmărește, nu va putea să-și ia ochii de la tine. Fii atentă pentru a observa dacă privirea lui rămâne asupra ta mai mult decât de obicei sau dacă se uită la tine.
 • Mâinile pe șolduri. O poziție obișnuită a corpului masculin este cea dreaptă, cu picioarele îndreptate spre tine, cu mâinile pe șolduri. De asemenea, poate pune mâinile sau câteva degete în buzunare sau în jurul curelei. Această poziție foarte deschisă înseamnă că el este interesat de tine.

Pe lângă aceste gesturi, mai există și alte mișcări pe care trebuie să le interpretezi când citești limbajul corporal al unui bărbat:

Își aranjează hainele

Bărbații acordă foarte puțină atenție aspectului lor fizic în comparație cu femeile. Așa că, atunci când își face timp să-și ajusteze cămașa, de exemplu, fii sigură că face acest gest pentru că vrea să facă o impresie bună.

Își încrucișează mâinile

Când un bărbat își încrucișează brațele și le ține la piept, înseamnă că acordă atenție cuvintelor sau acțiunilor tale, chiar dacă nu pare.

Se agită

Dacă te uiți cu atenție la un bărbat și observi că este neliniştit, probabil că s-a plictisit. De exemplu:

 • Se uită prin cameră în loc să te concentrezi asupra ta
 • Își bate sau își scutură picioarele
 • Își schimbă constant poziția
 • Se uită constant la ceas sau la telefon

Își ridică sprâncenele

Acest semn al limbajului corporal este greu de identificat, deoarece se întâmplă atât de repede. Dacă observi că sprâncenele lui se mișcă în sus după un contact vizual cu tine,  indică faptul că este interesat de ceea ce vede. Sprâncenele ridicate permit pătrunderea luminii în ochi, permițându-i să te vadă mai ușor și făcându-i ochii să arate mai bine.

Își flexează-ți mușchii

Un bărbat poate încerca să te impresioneze flexându-și mușchii. Cu toate acestea, nu te aștepta să și le flexeze ca un halterofil profesionist. În schimb, încercarea lui de a te face să îți dai seama că s-a antrenat va fi mai subtilă, dar vizibilă dacă ești atentă.

Își atinge fața

Dacă este interesat de tine, își va atinge fața. Face asta pentru că este entuziasmat și pentru că se simte bine. Unele zone ale feței devin mai sensibile atunci când există atracție fizică. De exemplu:

 • Își va atinge obrajii cu degetele
 • Își va freca urechile sau se va trage de urechi
 • Își va masa bărbia
 • Își va atinge buzele

Aceste mișcări sunt, de asemenea, concepute pentru a-ți atrage atenția asupra feței lui și în special a buzelor lui, astfel încât să începi să îți dorești să îl fi putut săruta.

Bărbații nu sunt atât de greu de citit dacă cauți indiciile pe care le oferă limbajul lor corporal. Acordând o atenție deosebită acestuia, vei descoperi rapid ce gândesc bărbații fără să întrebi.

Toate modelele de videochat de succes țin cont de limbajul corporal al bărbaților cu care interacționează. În felul acesta știu exact cum să se comporte pe parcursul spectacolelor de videochat.

Nu ai completat încă formularul de angajare studio videochat București? Fă-o ACUM și intră în echipa Studio One! Avem multe joburi studio videochat București de oferit. Unul poate fi al tău. Te așteptăm alături de noi!