A fi un model de videochat creativ este un plus care te poate ajuta să îți îmbunătățești spectacolele și să atragi atenția mai multor clienți. Fiecare model are propriul stil care îi merge foarte bine, însă, și ieșirea din zona de confort este interesantă.

Dacă te-ai decis să devii model de videochat, te așteptăm în echipa Studio One. Aplică acum pentru angajare studio videochat București, de restul de ocupăm noi. Iată și câteva idei de ținute pe care le poți folosi pentru a atrage atenția celor care îți vor urmări spectacolele:

Ținută elegantă

Aceasta este foarte utilă la ocazii speciale. O poți folosi când organizezi un spectacol în care trebuie să atragi foarte mult atenția asupra ta. O poți face chiar și de ziua ta, astfel încât clienții tăi să fie captivați de frumusețea ta și să te urmărească cu și mai mare interes. O rochie într-o culoare izbitoare, mulată pe corp, scurtă, poate fi o alternativă excelentă.

Ținută sport

Pentru unii utilizatori sau anumite tipuri de spectacol, ținuta sport este perfectă pentru atragerea atenției clienților. Optează pentru o ținută sport din lycra și lejerie intimă sumară și lasă imaginația clienților să zboare.

Lenjerie intimă

O lenjerie intimă specială pentru o anumită zi este o idee foarte bună. Poate fi un babydoll, fie un body transparent sau din dantelă. Dacă vrei să-i dai o notă de mister spectacolului, poți purta un halat de satin și te poți juca.

Ținută cosplay

Aceste ținute nu sunt pentru oricine, unele modele nu sunt atrase de personaje, fie preferă să fie ele însele. Cu toate acestea, costumele, fantezia și schimbarea rolurilor constituie unul dintre cele mai atractive spectacole pentru clienți, pentru că așa își pot satisface unele fetișuri.

Dacă nu îți plac anime-urile, personajele de film, poți încerca un costum simplu precum: asistentă, studentă, poliție, printre altele.

Ținută din latex

Dacă îți place latexul, articolele vestimentare din acest material sunt ideale pentru un spectacol de videochat. O pereche de pantaloni din latex și un top la fel, e combinația perfectă. Îți poți combina ținuta cu un machiaj puternic și îți poți decora camera cu lumini roșii.

Ținută inocentă

Dacă vrei să joci rolul inocentei, alegi o ținută roz.  Fie că vorbim de texturi metalice, pastelate sau vibrante, tendința este să porți roz. De aceea, îți oferim două variante pentru a te putea juca cu look-ul tău cum vrei:

  • Prima variantă este o ținută formată din fustă midi, pulover și cizme albe.
  • Dacă nu ești adepta fustelor sau rochiilor, poți purta pantaloni roz și o bluză albă. Folosește o curea albă sau neagră pentru a-ți accentua silueta.

Ținută senzuală

Dacă îți plac ținutele senzuale, acesta este momentul tău de glorie. Nu este nimic mai sexy decât să vezi o femeie purtând un top din dantelă sau un body sau o rochie dintr-un material transparent. Poți opta pentru:

  • O bluză neagră transparentă și un top pe dedesubt, fie de aceeași culoare, fie unul într-o culoare contrastantă. Poate fi din dantelă sau nu. Îl poți combina cu pantaloni sau o fustă într-o culoare vibrantă.
  • Ca a doua opțiune poți folosi o rochie transparentă iar pe dedesubt un body negru, fie un top și o fustă scurtă.
  • În cele din urmă, poți opta doar pentru un top din dantelă neagră cu bretele subțiri. Îl poți combina cu o fustă cu talie înaltă,  fie cu pantaloni scurți de aceeași culoare.

Ținută incitantă

Una dintre culorile clasice pasionale este roșul. O culoare vibrantă care te va scoate în evidență în orice moment. Dacă vrei să atragi atenția clienților cu o ținută mai formală, poți opta pentru niște pantaloni scurți și un blazer roșu, ținută pe care o poți completa cu o bluză fără bretele, albă sau neagră. În ceea ce privește încălțările, poți opta pentru cizme negre sau albe.

În fine, dacă îți place ținutele simple, poți alege o rochie roșie, fie cu bretele subțiri, fie fără bretele, fără umeri, lungă, midi sau mini. Vei arăta spectaculos.

Pentru a da dovadă de creativitate nu trebuie să depui efort mult, este suficient să-ți schimbi puțin ținuta și ai o atitudine captivantă. Succes!