Modelele de videochat au, ca toate celelalte femei, temeri și griji, mai ales când vine vorba despre activitatea pe care o desfășoară. Care crezi că este cea mai mare frică a unui model de videochat?

Nu există model de videochat care să nu aibă emoții și să nu-și facă griji înaintea unei ședințe de videochat. Este absolut firesc, având în vedere că este vorba despre cariera sa. Pe de altă parte, pentru a avea partea de succesul pe care și-l doresc, spectacolul pe care îl organizează trebuie să fie perfect.

Uneori, seriile sunt liniștite, foarte liniștite, mai liniștite ca niciodată, până în punctul în care modelele de videochat încep să se îndoiască de ele însele. Cu toate acestea, nu ar trebui să se teamă de nimic.

Cea mai mare frică? Ca nimeni nu o să mai participe la ședințele de videochat

 

Da, așa cum am spus, este posibil să fie seri în care camera ta să fie goală, în care nu apare niciun urmăritor sau utilizator nou. Numărul de spectatori este la un nivel minim, ceea ce nu este bine. Toate modelele de videochat experimentează asta la un moment dat, fără excepție.

Și e și mai enervant când vezi că alte modele organizează multe spectacole și le cresc veniturile, iar tu nu reușești să faci asta. Astfel,  încep să apară întrebările și îndoielile: De ce mi se întâmplă asta? Fanii mei încă mă plac? S-a terminat? Ce voi face dacă nimeni nu vrea să mă mai privească?

Și cu cât eziți mai mult, cu atât teama crește și devii mai neliniștită. Așa că, mereu vei avea tendința să crezi că admiratorii tăi nu vor mai dori să-ți urmărească spectacolele. Și nu e bine să gândești așa. Este inutil să lași îndoiala să-ți afecteze performanțele.

Lipsa urmăritorilor este într-adevăr cea mai mare frică a unui model de videochat, așa că nu te mai gândi la asta și schimbă-ți felul de a percepe lucrurile.

Sfatul 1: Nu te mai uita la ce fac celelalte

Pentru a evita să cazi în depresie, nu urmări activitatea altor modele de videochat. Mai ales dacă organizează o mulțime de spectacole, deoarece asta nu va face decât să îți înrăutățească starea de spirit. Gândește-te doar la tine și la ce trebuie să faci pentru a-ți impresiona următorii. La urma urmei, mâine este o altă zi și, prin urmare, este posibil să fie mai bine. Este posibil ca tu să ai multe spectacole, și celelalte modele nu.

Sfat 2: Deconectează-te

Dacă într-o seară nu ai parte de succesul pe care ți-l dorești, nu contează. Încearcă însă să nu creezi o impresie proastă celor care te urmăresc. Apoi, ieși și deconectează-te. Mâine va fi mai bine. Vei fi mai bine pregătită, mai odihnită și cu idei noi. În acest fel, îți vei atinge obiectivele mai ușor și mai creativ. Nu ar trebui să îți faci griji pentru o noapte, ci să te concentrezi pe câștigurile tale de la sfârșitul lunii. Gândește-te la asta, e motivant.

Sfatul 3: Mulțumește-le celor câțiva fani care au dorit să te vadă

Dacă într-o seară nu ești mulțumită de numărul celor care te urmăresc, închide-ți camera web, folosește messenger-ul și mulțumește fiecărui admirator în parte pentru că și-a făcut timp să te urmărească. Apoi, invită-i să participe la o altă ședință de videochat, promițându-le că vor vedea un spectacol grozav.

Acum că știi care este cea mai mare teamă a unui model de videochat și ce poate face pentru a scăpa de ea, ești pregătită să devii model de videochat la Studio One? Facem angajări studio videochat București. Oferim femeilor fără inhibiții joburi studio videochat București. Vino în marea familie Studio One și vei avea partea de multiple avantaje.

De ce Studio One? Fiindcă alături de noi vei evolua frumos, vei deveni independentă financiar, vei avea parte de mari satisfacții și de confidențialitate. În plus, cât timp vei colabora cu noi vei beneficia de training specializat 1 la 1, pentru ca veniturile tale să crească sigur și rapid. Ce spui, ești pregătită să ai parte de un job ce te poate ajuta să-ți îndeplinești visurile?