Frumoasa Mădălina Apostol și-a pus toți banii la bătaie pentru deschiderea unui studio videochat București de lux pentru că vrea să schimbe mentalitatea românilor despre această industrie și le încurajează pe toate femeile care își doresc să se dezvolte pe plan personal și profesional și devină independente financiar în cel mai scurt timp posibil, să dea o șansă meseriei de model.

Experiențele trăite de Mădălina în Statele Unite ale Americii, i-au oferit vedetei șansa de a-și clădi o nouă viziune cu privire la controversata meserie de model de videochat și au făcut-o să înțeleagă că doar românii își manifestă o atitudine atât de negativă față de acest job, pe de altă parte plăcut și extrem de bănos.

Cum privește Mădălina Apostol meseria de model?

Din perspectiva Mădălinei, meseria de model este o meserie cu multiple beneficii incontestabile, dar cu o imagine ce trebuie îmbunătățită în țara noastră, lucru nu foarte simplu, dar care își merită din plin eforturile.

În primul rând, contrar opiniei populare de la noi, meseria de model de videochat este o meserie perfect legală, cât timp studiourile de videochat își înregistrează activitatea exact așa cum prevede legislația în vigoare, își plătesc cinstit impozitele și încheie contracte de muncă cu modelele lor. Și exact așa decurg lucrurile și în cazul studioului de videochat, Studio One, deținut de Mădălina.

De aceea, tinerele care se fereau să presteze astfel de servicii de teamă să nu facă ceva ilegal, după spusele Mădălinei, tot ce trebuie să facă este să aleagă un studio care face lucrurile ca la carte și respectă litera legii.

Un studio de videochat bun este ca o mare familie pentru un model la început de carieră.

Mădălina le încurajează pe tinerele cu visuri mari precum: schimbarea radicală a look-ului, înnoirea garderobei cu piese vestimentare și accesorii scumpe, achiziția unui autoturism de ultimă generație sau cumpărarea primei case, să devină modele de videochat pentru a-și materializa mai rapid dorințele.

Pentru Mădălina, studioul său este ca o mare familie unde fiecare membru luptă pentru bunăstarea celorlalți și bineînțeles, toată lumea face tot posibilul ca fiecare să fie fericit. Din acest motiv, Mădălina le încurajează pe femeile care îi calcă pragul să fie deschise și să-și prezinte obiectivele pe termen scurt sau lung încă de la interviu pentru a putea stabili împreună cu echipa Studio One cea mai bună cale de îndeplinire a lor.

Pentru modelele Studio One lucruri precum imaginea, hainele sau mașinile sunt perfect realizabile, dar și prima casă nu este doar un vis, ci un obiectiv pe care și-l pot îndeplini în doar un an. Studioul Mădălinei colaborează cu mulți dezvoltatori imobiliari care pot oferi modelelor sale o gamă largă de opțiuni în ceea ce privește achiziția primei case.

Cu multă muncă și dedicație, unele din modelele Studio One și-au cumpărat deja un cuibușor luxos doar al lor și tot mai multe așteaptă să-și vadă visul împlinit cât de curând.

Trebuie să schimbăm viziunea românilor despre videochat și o putem face doar împreună!

Schimbarea percepției celorlalți despre munca pe care o faci nu este un motiv financiar, dar este la fel de puternic ca achiziția unei case sau a unei mașini, cel puțin din punctul de vedere al Mădălinei. În România există atât de multe studiouri de videochat și implicit atât de multe femei care lucrează în această industrie încât este păcat ca un model să nu facă tot posibilul pentru a reabilita imaginea cariere din dorința de a nu i se mai pune eticheta greșită.

Modelele de videochat nu sunt nici pe departe niște femei care se vând ușor pentru bani, ci adevărate profesioniste, cu o excelentă capacitate de autocontrol, care muncesc mult și cu dedicație pentru a-și îndeplini toate obiectivele. În plus, ele investesc atât de mult în felul cum arată și impresia pe care o fac celorlalți, încât ar trebui privite ca niște geishe occidentale, niște femei care au ridicat frumusețea la rangul de artă pentru bucuria celor din jur.

Un singur model sau un singur studio nu poate schimba percepția unei țări despre industria videochatului, dar cu toții, împreună, prin profesionalismul de care dăm dovadă, avem toate șansele să reabilităm imaginea uneie din cele mai satisfăcătoare meserii pentru o femeie.