Există atât de multe preconcepții despre studiourile de videochat, încât acest domeniu în România a devenit un subiect extrem de controversat. Din păcate însă, majoritatea lucrurilor care se vorbesc despre videochat sunt doar presupuneri și cele mai multe dintre ele nu coincid cu realitatea, astfel încât o mulțime de femei care își doresc să urmeze această carieră, renunță la visurile lor de teamă să nu fie catalogate greșit. Dar noi vrem să distrugem toate miturile și să clădim o imagine nouă, proaspătă și profesională pentru studiourile de videochat. Pentru ca toate femeile care ajung pe pagina noastră să afle adevărul despre această industrie. Poate chiar s-o aleagă dacă consideră că li se potrivește.

Cum poate fi caracterizat un studio de videochat?

Un mediu de muncă sigur

Se vorbește mult despre siguranța online și importanța protejării datelor personale în mediul virtual. De aceea, orice femeie care dorește să facă videochat, ca să-și desfășoare activitatea în cel mai sigur mod cu putință, ar trebui să se angajeze la un studio în loc să presteze pe cont propriu.

Studiourile de videochat nu divulgă pe internet datele personale ale modelelor lor. Acestea încurajează modelele să folosească nume de scenă sau nickname-uri pentru a da viață personajelor pe care le întruchipează în fața camerelor. De asemenea, pentru ca totul să se desfășoare într-o siguranță deplină, studiourile de videochat își promovează angajatele doar pe website-uri sigure, din străinătate. Astfel, nu există posibilitatea ivirii unor situații dificile, în care unul dintre modele să se întâlnească pe internet cu o persoană cunoscută.

Un loc în care multe femei își îndeplinesc visurile

Știai că la Studio One, un studio videochat orientat pe succesul modelelor sale, o femeie își poate schimba radical look-ul? Își poate cumpăra hainele la care a visat dintotdeauna, poate deveni proprietara mașinii pe care și-o dorește? Ba chiar se poate muta la casa ei în doar un an de zile?

Visuri pe care unele femei și le îndeplinesc în zece ani, altele în douăzeci și altele poate niciodată, un model de videochat de la Studio One le poate transforma în realitate în doar un an. Primul pas pe care trebuie să-l facă un model pentru a obține toate aceste lucruri, este să spună la interviul de angajare tot ce are în plan. Împreună cu echipa Studio One va stabili pașii pe care trebuie să-i facă pentru a avea succes.

O familie în adevăratul sens al cuvântului

Pentru un studio de videochat care se respectă, succesul modelelor sale este același lucru cu propriul succes. Deoarece câștigurile unui astfel de studio sunt direct proporționale cu ceea ce ce câștigă angajatele. Astfel, într-un studio de videochat, modelele nu sunt niciodată privite drept simple angajate, ci ca membre ale unei mari familii. Acestea trebuiesc consultate ori de câte ori se ia o decizie în privința prestațiilor lor.

Dezvoltarea personală a fiecărui model în parte nu este un scop pe care studiourile de videochat precum Studio One și l-au însușit încă de la început și pentru care luptă zi de zi. Să lucrezi ca model la un astfel de studio este ca și cum ai porni într-o cursă mai înaintea celorlalti atleți. Deoarece tu nu trebuie să înveți de la zero tot ce înseamnă meseria de model de videochat, ci poți să te bazezi în permanență pe cunoștințele și experiența echipei tale.

În concluzie, ce este de fapt un studio de videochat?

Un studio de videochat înseamnă multe lucruri, dar cel mai important este faptul că el reprezintă un loc sigur pentru modelele sale de a câștiga venituri mari și stabile. Apoi, pe locul doi, putem spune că un studio de videochat este o fabrică de îndeplinit visuri. Niciun alt domeniu din România nu permite unei tinere fără experiență în câmpul muncii să câștige atât de mult și repede ca o slujbă în videochat. Și nu în ultimul rând, un studio de videochat mai poate fi pentru un model și o a doua familie, o familie unită și omogenă, în care toată lumea luptă pentru același scop și unde fiecare membru îi sprijină pe ceilalți și la rândul său beneficiază de expertiza și cunoștințele lor.