Lectura ne dezvoltă gândirea și, în același timp, ne oferă multe oportunități. Există cărți care ajută femeile să-și schimbe modul de a gândi astfel încât să aibă succes în ceea ce fac.

Dacă și tu îți dorești să ai o carieră de succes și crezi că acea carieră poate fi în domeniul videochat-ului, Studio One te așteaptă în echipa sa. Avem multe joburi studio videochat București de oferit. Unul dintre ele poate fi al tău. De asemenea, dacă îți place lectura și ești conștientă de rolul pe care îl poate avea în crearea unei cariere de succes, îți vom recomanda câteva cărți care îți pot fi de folos dacă vrei să devii model de videochat.

„Secretele succesului”, de Dale Carnegie      

Citind această carte vei învăța cum să fii un interlocutor agreabil, cum să faci complimente clienților tăi, cum să faci o bună impresie la prima întâlnire cu ei, cat de important e zâmbetul, ce strategii poți folosi pentru a atrage atenția celorlalți.

„Femei puternice”, de Louise L. Hay

Scopul acestei cărți este de a ajuta femeile să se iubească, să se prețuiască și să se respecte pe sine. Autoarea Louise L. Hay îți demonstrează că, indiferent de vârsta pe care o ai, poți să atingi acest obiectiv, astfel încât să-ți trăiești viața într-un mod cât mai productiv cu putință, care să te împlinească și să îți ofere satisfacții.

„Cum să-ți re (lansezi) cariera”, de Dale Carnegie

Ai sentimentul că îți lipsește ceva, te trezești dimineața nefericită, în așteptarea unei noi zile de lucru? Ți-ai dori să schimbi ceva, dar nu știi de unde să începi? Trebuie să citești această carte. Activitatea profesională reprezintă o parte esențială a vieții noastre.

Unele persoane sunt fericite la locul de muncă, altele simt nevoia de o schimbare. Dacă te-ai decis să devii model de videochat tocmai fiindcă simțeai nevoia de o schimbare, această carte te va ajuta să ai parte de împlinirea profesională mult dorită, oferindu-ți sfaturi practice pentru a te lămuri în privința dorințelor și a nevoilor tale și a găsi soluții potrivite, indiferent de calea pe care vrei să o urmezi.

„Cartea femeilor care merită mai mult”, de dr. Shefali

Dacă încă nu ai reușit să te descoperi cu adevărat, citind această carte vei face primii pași spre regăsirea sinelui tău autentic. Cartea femeilor care merită mai mult te invită să faci primii pași către o viață trăită pe deplin, în perfect acord cu sinele tău autentic, dincolo de teama de respingere sau de eșec, dincolo de tot felul de prejudecăți pe care le au oameni. Această carte te va ajuta să impui limite și să acorzi timp doar acelor activități, relații și oameni care contribuie la dezvoltarea ta. Să renunți la rolurile care nu ți se potrivesc și să devii creatoarea propriei vieți.

„Forța gândirii pozitive”, de Normal Vincent Peale

Citește această carte și vei reuși să fii plină de energie și tot mai puternică cu fiecare zi care trece. De asemenea, este exact cartea de care ai nevoie pentru a descoperi acel impuls care îți lipsește pentru a realiza tot ceea ce-ți propui.

Și asta nu e tot. Vei învăța astfel să crezi în tine însăți și în tot ceea ce faci, să devii mai puternică și mai motivată, să dobândești forța necesară pentru a-ți atinge obiectivele, să preiei controlul asupra propriei vieți.

„Puterea prezentului”, de Eckhart Tolle

Alege să trăiești pentru a avea o viață fericită. Alege să citește această carte și să-ți pui întrebări despre realitatea care te înconjoară. Găsește răspunsuri cu privire la cine ești și la puterea pe care o ai cu adevărat.

Pornește într-o călătorie spirituală pentru a reuși să înveți să gândești altfel decât ceilalți. Învață să găsești soluții, să iei decizii în prezent gândindu-te doar la cine ești și ce vrei cu adevărat să realizezi în viață. Citește, fiindcă lectura îți poate deschide cele mai nebănuite căi către succes. Lectură plăcută îți dorim!