Ți-ar plăcea să ai buzele mai pline fără a fi nevoie să apelezi la o intervenție chirurgicală? Deși efectul de volum nu este același, este posibil să-ți faci buzele să pară mai groase și mai senzuale punând în practică trucuri simple și efectuând câteva tratamente naturiste. Multe modele de videochat au buze subțiri și folosesc diverse metode pentru ca buzele să pară mai senzuale.

Și tu ți le poți face mai atractive dacă vei urma pașii de mai jos. Și tu poți deveni model de videochat la Studio One dacă completezi formularul de angajare studio videochat București.

Iată ce trebuie să faci pentru a atrage atenția viitorilor tăi clienți.

Pași de urmat:

 • Pentru niște buzele mai cărnoase și mai atractive, acestea trebuie să fie moi, iar pielea în stare perfectă. Așa că primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să-ți exfoliezi buzele cel puțin o dată pe săptămână pentru a îndepărta toate acele celule moarte care le uscă și le fac aspre la atingere. Astfel, vei putea, de asemenea, stimula circulația sângelui, ceea ce îți va permite să crești puțin volumul buzelor.

Este important să efectuezi corect exfolierea și o modalitate sigură de a o face este cu un scrub făcut cu zahăr și miere. Amestecă o cantitate mică din ambele ingrediente și, cu ajutorul unei periuțe de dinți curate, aplică pasta rezultată pe buze și masează cu mișcări circulare.

 • Buzele aspre și crăpate vor părea mult mai subțiri decât buzele netede, bine îngrijite. Din acest motiv, pe lângă exfoliere, nu trebuie să treci cu vederea hidratarea zilnică a buzelor. Ai grijă să aplici de mai multe ori pe zi un balsam de buze pentru a evita uscarea buzelor, sau folosește următoarele produse:

1.Aloe vera: aplică puțină pulpă sau gel de aloe vera pe buze. Le hidratează, le face mai moi și mai cărnoase.

 1. Unt de shea: întinde puțin unt de shea pe buze, deoarece este ideal pentru tratarea uscăciunii și pentru hidratarea lor în profunzime.
 2. Amestecă niște ceară de albine topită cu câteva picături de ulei de migdale si aplică amestecul pe buze. Ambele au proprietăți hidratante și le catifelează.
 • Una dintre cele mai bune modalități de a da un plus de volum buzelor este prin masarea zonei. Masajul îmbunătățește fluxul sanguin,  mușchii buzelor și, prin urmare, face buzele să pară puțin mai groase. Poți face masajul folosind gel de aloe vera sau niște cuburi de gheață astfel încât, în plus, să capete o nuanță roșiatică foarte atractivă. În cazul în care optezi pentru varianta cu gheață, este important să înfășori cubul de gheață într-o cârpă curată și să-l treci cu grijă peste buze timp de 5 minute pe zi. Evită să aplici gheața direct pe piele, deoarece aceasta poate provoca arsuri și iritații.
 • Există un remediu care face furori în rândul femeilor ce visează la buze mai pline și voluminoase. Acesta constă în a amesteca puțină pudră de scorțișoară cu vaselină. Va trebui doar să aplici pasta rezultată pe buze, să o lași să se odihnească 10 minute și, după asta, să o îndepărtezi cu multă apă. La final, trebuie doar să aplici balsamul de buze.
 • Fără îndoială, machiajul este cel mai bun aliat pe care îl avem la îndemână pentru a ne modifica vizibil forma buzelor și a le face să pară mai pline și mai voluminoase. Trucurile de machiaj pentru a-ți face buzele să pară mai groase și mai atractive sunt următoarele:

1.Mai întâi, trasează conturul buzelor tale cu un creion într-o nuanță similară cu pielea buzelor tale. Pentru mai mult volum, poți trece cu creionul puțin deasupra liniei naturale a buzelor tale.

 1. Cu un creion de aceeași culoare cu rujul pe care urmează să-l folosești, umple atât buza superioară, cât și cea inferioară.
 2. Aplică rujul cu o pensulă pentru o mai bună precizie și pentru a da mai multă intensitate culorii.
 3. Alege rujuri cu o textură cremoasă și culori deschise, deoarece acestea vor face ca buzele tale să pară mai pline decât sunt în realitate.
 4. Un pic de luciu sau gloss chiar în centrul buzelor superioare și inferioare este perfect pentru a te bucura de niște buze spectaculoase.

Mult succes îți dorim!