Videochat
Studio Videochat Cluj

Ce este videochatul?


Studio ONE - Angajari Videochat Cluj

Videochatul se defineste prin conversatiile online cu diverse persoane din alte tari prin intermediul calculatorului si al camerei web. De asemenea, membrii platesc un pret pe minut, iar tot ce se intampla in spatele camerei sta in atitudinea ta. Cele doua aspecte importante de care trebuie sa tii cont in job-ul de model de videochat sunt implicarea ta deplina si seriozitatea programului de lucru.

Videochatul este de mai mute feluri: glamour, non-adult si adult. Sunt oameni care pur si simplu vor sa poarte o conversatie cu cineva sau oameni care vor show-uri de adult. Totul depinde doar de tine, in studioul de videochat One din Cluj nu exista nici o obligatie!

Cel mai mare beneficiu al acestui job si motivatia tuturor modelelor o reprezinta incasarile mari intr-un timp relativ scurt. Studioul ONE ofera conditii si training de top pentru ca fiecare model de videochat sa isi atinga potentialul maxim.

Cheia succesului in videochat este motivatia si perseverenta

Studio ONE


adresa Adresa: Str. Ciresilor
telefon Telefon: 0741 190 675
whatsapp WhatsApp: 0741 190 675
facebook Facebook: Studio ONE
messenger Messenger: Studio ONE
instagram Instagram: Studio ONE

Cautam persoane serioase, care isi respecta angajamentele si sunt implicate in activitatea lor. Noi te sustinem si suntem devotati in a te ajuta sa-ti atingi scopul.

Misiunea echipei Studio ONE este de a forma modele de videochat de succes in nisa glamour, adult si non-adult, ajungand la rezultate deosebite intr-un timp cat mai scurt.

Contacteaza-ne folosind chatul din coltul paginii sau ne poti suna la nr de telefon 0741 190 675 pentru a afla mai multe detalii.


Este important sa stii si ce inseamna videochatul intr-un studio de top, cum este Studio ONE. Aici, beneficiezi de conditii de lucru de top: camere elegante, curatenie luna, echipamente tehnice performante, lumini profesionale - special create pentru videochat, suport tehnic nonstop, tot ce ai nevoie pentru o cariera de succes in videochat. In plus, vei avea alaturi de tine traineri, care te vor invata tot ce inseamna videochat: cum sa te comporti in fata camerei, cum sa vorbesti, ce subiecte sa abordezi si multe alte trucuri ale job-ului de model videochat.


Iti punem la dispozitie tot ce este nevoie, pentru ca tu sa devii un model de videochat de succes. Cu ajutorul banilor castigati din videochat vei putea sa-ti permiti orice doresti: vacante extravagante, operatii estetice, haine de firma si multe altele. Poti castiga oricand mult mai mult, deoarece in acest domeniu banii sunt direct proportionali cu efortul depus iar modelele de videochat de top din studioul ONE sunt listate intotdeauna pe prima pagina a site-urilor de profil.

Castiguri videochatul


Studio ONE - Studio Videochat Cluj


Castigurile din videochat variaza de la o persoana la alta, in functie de abilitatile modelului de videochat - puterea de convingere, zambet, seriozitate, cunostiintele de limba engleza.

Echipa ONE te poate ajuta sa iti atingi targeturile si sa iti depasesti asteptarile, tot ce trebuie sa faci este sa iti doresti acel lucru.

Daca vrei sa ne cunosti te asteptam la sediul nostru din strada Ciresilor. Interviul se desfasoara intr-un mediu placut si profesional, la o cafea, timp in care ne vom cunoaste mai bine si iti vom putea raspunde la toate intrebarile legate de acest domeniu. Nu te vei intalni cu persoane care te-ar putea recunoaste, tot ce trebuie sa faci este sa programezi o intalnire la telefon sau pe site, dupa care interviul va avea loc.


Echipa ONE te vrea!

Descopera studioul de videochat potrivit stilului tau de viata
Suna la telefon 0741 190 675 si vino in echipa Studio ONE

Intrebari frecvente


Studio ONE

Care este programul de lucru in studioul ONE?

La Studio ONE ai optiunea de a-ti alege programul care ti se potriveste cel mai bine:

  • Tura 1: 7:00 – 15:00
  • Tura 2: 15:00 – 23:00
  • Tura 3: 23:00 – 7:00

Se poate fuma in camera de lucru?

Studio ONE restrictioneaza acest lucru deoarece poate deranja celelalte modele. In acest scop avem o camera de relaxare special amenajata.


Colaborati si cu baieti sau cupluri?

Studioul nostru colaboreaza exclusiv cu fete.


Se poate lucra part time?

Da. Programul este flexibil si se stabileste in functie de necesitatile tale.


Oferiti suport tehnic in timpul programului de lucru?

Da.


Oferiti training ?

Oferim training modelelor noi si fara experienta dar si modelelor cu experienta, care solicita ajutorul nostru.


Nu vorbesc foarte bine limba engleza, pot lucra in acest domeniu?

Noi iti oferim o baza pentru limba engleza, ulterior sa te familiarizezi mai bine cu limba engleza.


Conteaza aspectul fizic?

Nu colaboram cu modele dupa un anumit tipar. Ceea ce cautam si conteaza este atitudinea ta si nu aspectul fizic.

Open chat
Powered by