FOCUS. DETERMINARE. DEZVOLTARE. SUCCES. FERICIRE

Studio One The Muse Academy

Într-un domeniu sufocat de ”etichete” și într-o societate încă destul de conservatoare, Studio One trasează noi linii și standarde: de business, de independență financiară, de bunăstare emoțională.

Studio One, studio profesionist de videochat creat și lansat de Mădălina Apostol, aduce în această industrie o perspectivă diferită: puterea de a depăși obstacole și limite impuse de alții pentru a atinge cu adevărat obiective de independență financiară dar și de fericire și liniște din punct de vedere emoțional.

0725.663.663

De ce videochat?

Femeie de business, Mădălina Apostol a sesizat nu numai oportunitățile de afaceri din domeniul videochatului, ci și limitările acestuia în ceea ce privește imaginea cu care se confruntă industria dar și modul în care sunt văzute modelele.

Astfel, dincolo de veniturile vehiculate ce vin odată cu investițiile într-un astfel de business, Mădălina Apostol a adăugat încă de la început în planul de afaceri un obiectiv major: le va pune la dispoziția modelelor ce vor lucra alături de Studio One toate resursele logistice, tehnice dar și emoționale, pentru a deveni la rândul lor femei independente cu afaceri de succes.

De ce Studio One?

Mădălina Apostol consideră că femeile au o putere specială și o inteligență nativă și sunt capabile să se dezvolte frumos și să inspire în multe aspecte, exact ca o muză. De data aceasta însă, muza este 100% independentă și sigură pe forțele proprii, se lasă admirată, dar nu este sus pe un piedestal, ci este determinată, muncitoare și crede în capacitatea proprie de a-și schimba viața în mai bine.

Femeia de afaceri Mădălina Apostol și-a creat 5 principii solide pe care le-a urmat cu sfințenie, indiferent de ceea ce opinia publică a avut de spus: FOCUS. DETERMINARE. DEZVOLTARE. SUCCES. FERICIRE.

Toate aceste principii sunt transpuse punct cu punct în Studio One Muse Academy, un plan concret prin care orice model determinat ce va lucra alături de studio să poate deveniThe Next Muse: în carieră, în rolul de femeie, în afaceri.

Cum poți deveni The Next Muse?

Obiectivul principal Studio One este acela de a ajuta modelele să devină complet independente, astfel încât numai după un an ele să aibă lookul, casa și mașina pe care și le-au dorit dintotdeauna.

Filosofia de business Studio One creată și insuflată de fondatoarea acestuia este extrem de simplă:

”Gândește-te la tine, la ceea ce te face cu adevărat fericită, valorifică oportunitățile de dezvoltare financiară și emoțională apărute, ia decizii în mod exclusiv pentru tine, nu pentru alții!”

Te invităm să vii alături de Studio One pentru a vedea împreună cum putem construi frumos viitoarea ta carieră!

Pentru că tu…poți fi într-adevăr THE NEXT MUSE!

Angajari Studio One

Pasul 1:  Ne contactezi prin intermediul chat-ului de pe site, la telefon sau pe Whatsapp și programezi un interviu. Putem avea o prima discuție fie online, prin apel video, sau direct la studio.

Pasul 2: Discuți cu Mădălina, la o cafea, despre visele tale și faceți planul pentru îndeplinirea lor. Pentru DA! Studio One te va ajută. Pentru noi niciun vis nu este imposibil!

Pasul 3: Programăm semnarea contractului și ședința foto de început. Lucrăm legal și în sigurata. De asemenea, punem accent pe profilul tău de model, deoarece acesta reprezintă cartea ta de vizită.

Pasul 4: Training-ul inițial: Chiar dacă ești la început de drum sau ai deja experiență, vei beneficia de training personalizat alături de echipa noastră, astfel încât fi pregătită pentru succes!

Pasul 5: Începem aventură! Drumul tău către independența financiară va fi prioritatea noastră principala. Vom munci împreună, în echipa, iar banii nu vor întârzia apară!