Avantaje
Studio ONE

Avantajele colaborarii cu Studio ONE


Studio ONE - Videochat Cluj

Sedinte foto

Echipa noastra iti va pune la dispozitie chiar din prima zi outfituri pentru sedinta foto si iti asigura un make-up profesionist care vor evidentia cele mai frumoase trasaturi ale tale. Fiecare model de videochat va beneficia de sedinte foto speciale cu unul dintre cei mai apreciati si creativi fotografi la momentul actual. Impreuna cu echipa noastra te vom ajuta sa iti pui in valoare cele mai frumoase si atragatoare calitati ale tale astfel incat succesul tau in fata camerei sa fie garantat.

Cea mai noua tehnologie

Succesul in videochat este rezultatul unui efort comun, al tau si al echipei ONE si este sustinuta de investitii majore in echipamente tehnice, lumini adecvate activitatii de videochat si decoruri elegante.

Flexibilitate

Dupa cum probabil stii, exista mai multe tipuri de videochat: glamour, non-adult, adult. Studio ONE va da intotdeauna dovada de flexibilitate iar alegerea iti apartine in totalitate. Nu te vom obliga sa faci nimic din ceea ce tu consideri a fi imoral si iti vom expune intr-un mod cat se poate de transparent toate avantajele si dezavantajele existente.

Tombole lunare cu premii si cadouri

Ne dorim sa existe multa interactivitate in cadrul studioului nostru, de aceea in fiecare luna organizam o tombola cu diverse premii si cadouri. Astfel, pe langa castigurile tale vei putea obtine si vouchere la saloane de infrumusetare, masaje sau sedinta la solar, sedinte de spa gratuite, telefoane si tablete de ultima generatie sau chiar city break in Europa.

Locatie accesibila

Deoarece ne-am dorit ca studioul de videochat ONE sa fie accesibil tuturor modelelor noastre ne-am orientat catre o locatie centrala si anume strada Ciresilor din Cluj. Poti ajunge la studio cu un numar vast de mijloace de transport in comun, inclusiv autobuz, tramvai sau taxi.

Confidentialitate

Suntem constienti de faptul ca probabil doresti sa iti protejezi identitatea pentru a evita diverse situatii neplacute cu anumiti cunoscuti. Nu este nici o problema! La cererea ta putem bloca atat Romania cat si alte tari specificate de tine, pentru a ne asigura ca esti in siguranta in permanenta si ferita de toti cei ce nu vrei sa te vada.

Viitorul este al celor hotarati
Suna la telefon 0741 190 675 si vino in echipa Studio ONE

Studio ONE


adresa Adresa: Str. Ciresilor
telefon Telefon: 0741 190 675
whatsapp WhatsApp: 0741 190 675
facebook Facebook: Studio ONE
messenger Messenger: Studio ONE
instagram Instagram: Studio ONE
Open chat
Powered by