Angajari videochat
Ofera Studio ONE

Angajari videochat


Studio ONE - Studio Videochat Cluj

Acum poti sa obtii independenta financiara si profesionala daca te lansezi in domeniul videochatului cu studioul de videochat ONE din Cluj. A avea un partener cu experienta in videochat si serios, poate face diferenta intre niste rezultate multumitoare, dar modeste, si castiguri foarte mari, luna de luna, plus satisfactiile care vin odata cu aceasta.

Recomandam un program de munca full time pentru ca te vom putea promova mai mult in timpul petrecut in mediul online, vei putea socializa cu membrii online, iar veniturile tale vor fi destul de satisfacatoare.

Te invit sa afli tot ce ai nevoie despre activitatea de videochat si despre ce inseamna munca cu Studio ONE.


Conditii de angajare:


Varsta minima: 18 ani impliniti - este obligatoriu ca varsta majoratului sa fie implinita pentru a putea lucra in acest domeniu.
Angajam doar fete
Cunoasterea limbii engleze la nivel conversational - avand in vedere ca majoritatea membrilor sunt din tari straine. Este esential sa stii limba engleza cel putin la nivel conversational pentru a te descurca. Bineinteles cunoasterea oricarei alte limbi straine, constituie un avantaj.
Sa fii comunicativa si placuta - ne dorim modele implicate in activitatea de videochat, care sa fie receptive la noi experiente, sa intrebe cat mai mult pentru a se specializa si pentru a putea lua ulterior decizii independente referitoare la activitatea pe care o desfasoara, sa participe la training-uri si cursuri oferite de noi si sa aiba o evolutie constanta.
Seriozitate - te tratam cu respect, asa ca ne asteptam sa fim tratati la fel. Trebuie sa-ti respecti programul, task-urile si sarcinile specifice job-ului model de videochat.

In cazul in care consideri ca ai toate aceste calitati, perfect! Esti candidata noastra ideala si ai sanse mari sa fii angajata inca de la primul interviu! Nu mai sta pe ganduri, aplica chiar acum prin intermediul formularului online de angajari videochat Cluj

Punem la dispozitia modelelor noastre un studio de videochat de top cu o echipa extraordinara, dotari pe masura. Pe langa aceste aspecte, avem si un pachet motivant de comisioane si bonusuri pe care ti-l vom prezenta la interviu. Echipa noastra iti va sta la dispozitie si iti va explica tot ceea ce ai nevoie sa stii.

Suna la telefon 0741 190 675 vino in echipa Studio ONE
si ai parte de un salariu garantat de 3.000Ron

Oferta Studio ONE


Angajari Videochat Cluj

coins

Salariu garantat
3.000 Ron

Studio ONE sprijina modelele de videochat la inceput de drum. Ne dorim sa fii linistita si sa pornesti cu incredere in aceasta meserie.

group

Bonus la recomandare

In cazul in care iti place sa lucrezi cu Studio ONE si crezi ca experienta ta alaturi de echipa noastra este una cat se poate de placuta, te invitam sa ne recomanzi si prietenelor tale. In semn de recunostinta te vom premia cu 100$ pentru fiecare prietena recomandata.

star

Modelul - The ONE

In videochat aspectul conteaza, pentru modelele de videochat care vor sa-si mareasca incasarile printr-un aspect mai provocator, Studio ONE te ajuta sa devii modelul The ONE, oferindu-ti o operatie estetica cadou din partea noastra. Acum poti sa ai fizicul pe care ti-l doresti!

herbal

O zi la spa

Studio ONE ofera modelului de videochat cu cea mai buna prezenta online, in fiecare luna o zi la spa. Fiecare femeie vrea sa fie rasfatata timp de cateva ore, pentru ca la final sa plece cu zambetul pe buze si relaxata!

Studio ONE - alaturi de tine

Echipa noastra pregatita si specializata in videochat, te va invata tehnici de comunicare verbala si non verbala pentru a progresa si a putea ajunge la incasari mult mai mari. Departamentul IT iti sta la dispozitie 24/7 ori de cate ori vei intampina dificultati tehnice. Periodic in studio se organizeaza seminarii de make-up si cursuri de engleza cu profesori specializati.

Studio ONE pune mare accent pe calitatea imaginii ceea ce inseamna ca periodic oferim modelelor noastre de videochat sedinte foto si video profesionale cu fotografi dedicati. Un portofoliu complet si updatat periodic aduce mai mult trafic si automat incasari mai mari.

Studio ONE


adresa Adresa: Str. Ciresilor
telefon Telefon: 0741 190 675
whatsapp WhatsApp: 0741 190 675
facebook Facebook: Studio ONE
messenger Messenger: Studio ONE
instagram Instagram: Studio ONE
Open chat
Powered by