Studio One – FOCUS. DETERMINARE. DEZVOLTARE. SUCCES. FERICIRE

You are the Next Muse

Obiectivul principal Studio One Academy este acela ca orice model care vrea să înceapă o carieră în domeniul de videochat să reușească să devină COMPLET independent iar după un an să aibă lookul, mașina, casa și viața pe care și-a dorit-o dintotdeauna.

Cum vedem noile muze Studio One?

Angajari Studio Videochat

  • Credem în femei și în puterea lor de a construi lucruri frumoase, pentru ele și pentru cei din jur.
  • Muzele noastre au personalități proprii dar și câteva aspecte definitorii comune:
  • sunt mereu ele însele
  • exprimă tot ceea ce cred
  • sunt mereu cu zâmbete pe față, sociabile și capabile de a înfrumuseța ziua celor din jur
  • își acordă în fiecare zi șansa de a descoperi lucruri importante și pozitive despre ele și despre ceilalți
  • sunt ambițioase, au încredere în ele și au o neîncetată dorință de evoluție

Be the Next Muse

0725.663.663

Studio One Academy

Condiții de angajare Studio One

Află cât de simplu este să devii model în cadrul studioului nostru de videochat. Avem doar trei condiții simple pe care trebuie să le îndeplinești.

Vârstă legală

Vârstă legală de minim 18 ani

Pentru a putea să lucrezi că și model de videochat este necesar să fii majoră. Vestea bună este că videochatul nu are vârstă. Colegele noastre vin din toate categoriile: studente, mame, femei mature, toate având încasări foarte mari, fiind unele dintre cele mai premiate și apreciate modele de pe site-urile cu care colaborăm.

Limba engleză

Cunoștințe de limba engleză

Videochat-ul înseamnă comunicare. Banii nu se câștigă cu picioarele desfăcute, ci prin conversație, inteligență și eleganță. De aceea, este foarte important să cunoști limba engleză la un nivel mediu spre avansat. Adaugă apoi un zâmbet cuceritor și o prezența efervescentă, și succesul este garantat.

Experiența

Experiența în domeniu

Experiența nu este un criteriu definitoriu: ne dorim modele muncitoare, ambițioase, responsabile, dar mai ales cu o mare dorință de evoluție. Echipa noastră de training, sau super eroii nostri, așa cum îi numesc colegele noastre, va avea grijă că tu să înveți toate secretele și tehnicile necesare pentru a deveni un model de videochat de succes.

Empowered by women

Empowered by women

Studio One este înființat și condus de Mădălina Apostol, o femeie puternică, cu viziune, ce va fi personal lângă ține în cariera ta.

Confidențial și legal

Prioritatea noastră este ca modelele Studio One să fie în siguranță, protejate și în legalitate completă. Nimeni nu va afla despre cariera ta, dacă nu ești tu cea care spui.

Confidențial și legal
Viziune

Viziune

Managerii Studio One sunt mereu la curent cu noutățile din domeniu, având o relație strânsă cu site-urile partenere și participând la toate evenimentele din industrie.

Training personalizat

Modelele noastre sunt unice! Studio One respectă personalitatea fiecărei fete și adaptează trainingul în funcție de aceasta. Noi nu creem roboței, ci femei de success!

studio-one-training
superstar

You are a Super Star!

Investim în modelele noastre și dorim ca acestea să devină cea mai bună versiune a lor. La studio One vei beneficia de o echipă întreagă de make-up artiști, stiliști și fotografi, pentru ca tu să fi mereu pusă în valoare

Independența și fericire

Misiunea noastră este ca toate modelele noastre să aibă casa și mașina visată, după primul an, să fie independente și cu adevărat fericite.

independeta si fericire
FOCUS. DETERMINARE. DEZVOLTARE. SUCCES. FERICIRE

Angajări Studio One

 

Verificare Anti Spam